Voorstellen

 

Mijn naam is Fraukje Vermeij, een gediplomeerd trimster en sinds oktober 2015 trotse eigenaresse van Hondentrimsalon HaarDing. Mijn werkzame leven bestond vooral uit het werken bij verschillende overheden, tot ik een leeftijd bereikte, waarbij ik dacht: als ik het nu niet doe, dan doe ik het niet meer. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan doen waar mijn hart ligt; mijn passie: werken met honden. Ik ben de hondentrimopleiding gaan volgen aan het Groenhorst College te Barneveld, waar ik in 2015 mijn diploma heb gehaald.

 

Om mijn diploma te behalen, heb ik naast een theoriegedeelte, een jaar lang 2,5 dag in de week stage moeten lopen bij een trimsalon. In deze periode heb ik alle denkbare rassen zien passeren en mogen bewerken. Een fijne periode, waar ik veel heb geleerd.  

Derde plaats!


Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes binnen het hondentrimvak, doe ik mee aan workshops, ga ik naar vakdagen, volg ik specialisatiecursussen en doe ik af en toe mee aan hondentrimwedstrijden.  Dit alles is niet alleen leuk om te doen, maar zo blijf ik mijn kennis verbreden over de nieuwste trimtechnieken en vacht(verzorging). 

 

Voor de meeste honden is een bezoek aan de trimsalon niet hun favoriete bezigheid. Ik maak deze tijd voor uw hond zo optimaal mogelijk, door echt de tijd te nemen voor uw hond. Is uw hond bijvoorbeeld jong of al wat ouder? Ik pas mijn trimbehandeling daar op aan. Is het tussendoor nodig dat uw hond even een pauze krijgt van de trimbeurt, om even de benen te strekken, dan is daar ruimte voor en kan uw hond even op de grond rondlopen en wordt hij/zij verwend met iets lekkers. Het is mogelijk dat uw hond een andere hond tegenkomt in de trimsalon. Is dat een probleem voor uw hond, laat het mij dan weten. Het welzijn van uw hond staat bij mij voorop!

 

 
E-mailen
Bellen
Map